Aytaç Kara Galatasaray Forması - Son dakika Galatasaray Transfer Haberleri (17 Haziran 2019 ... - Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılan aytaç kara, yeni sezonda galatasaray forması giyecek.

Aytaç Kara Galatasaray Forması - Son dakika Galatasaray Transfer Haberleri (17 Haziran 2019 ... - Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılan aytaç kara, yeni sezonda galatasaray forması giyecek.. Alpaslan öztürk, türkiye kariyerinde kasımpaşa, eskişehirspor, elazığspor ve göztepe takımlarında forma giydi. Aytaç kara 2024'e kadar galatasaray'da. Galatasaray kaliteli yerli oyuncuları da yakından takip ediyor. Yeni sezonda orta sahaya yerli futbolcu takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı.

Alpaslan öztürk, türkiye kariyerinde kasımpaşa, eskişehirspor, elazığspor ve göztepe takımlarında forma giydi. Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı. Galatasaray, son 2 sezondur kasımpaşa forması giyen aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren galatasaray önümüzdeki sezonun ilk transferini yaptı.

Aytaç Kara, Galatasaray ile anlaştı
Aytaç Kara, Galatasaray ile anlaştı from img.acunn.com
Aytaç kara 2024'e kadar galatasaray'da. Galatasaray 'ın yeni sezondaki ilk transferi aytaç kara olacak gibi görünüyor. Galatasaray, son 2 sezondur kasımpaşa forması giyen aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Sarı kırmızılıların bu noktada ilk hedefi ise kasımpaşa forması giyen aytaç kara… Devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Bu sezon 11 maçta forma giyen kara; Galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı.

Galatasaray'ın transfer gündemine sürpriz bir isim girdi.

Bursaspor forması giyen 25 yaşındaki aytaç kara, bonservis sorununu çözerse sarı kırmızılı kulübe imza atabilir. Asistanaliz mobil uygulamasını indirmek için tıklayınız. .bursaspor ve son olarak kasımpaşa forması giyen aytaç kara, galatasaray ile anlaşmaya vardı. Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan aytaç kara, bu sezon 26 maçta forma giydi, 4 gol atıp, 2 de asist yaptı. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılan aytaç kara, yeni sezonda galatasaray forması giyecek. Aytaç kara 2024'e kadar galatasaray'da. Cimbom, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile her konuda anlaşma varırken. Kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı. Ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı tercih ettiği ifade edildi. Aytaç kara 18 milyon tl. Galatasaray, dinamo bükreş'le oynadığı hazırlık maçında aytaç kara 2 gol birden attı.

Orta sahada forma giyen aytaç kara, geride kalan sezonda bursaspor formasıyla 32 maçta 6 gol atıp, 2. Aytaç kara 2024'e kadar galatasaray'da. Galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan aytaç kara, bu sezon 26 maçta forma giydi, 4 gol atıp, 2 de asist yaptı. Maç sonunda galatasaray televizyonu'na değerlendirmelerde bulunan aytaç kara, bu forma ile hazırlık maçına çıkmak bile çok büyük bir gurur.

Son dakika haberi... Galatasaray'da ilk transfer Aytaç ...
Son dakika haberi... Galatasaray'da ilk transfer Aytaç ... from img3.aksam.com.tr
Galatasaray, son 2 sezondur kasımpaşa forması giyen aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Aytaç kara 18 milyon tl. Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Maç sonunda galatasaray televizyonu'na değerlendirmelerde bulunan aytaç kara, bu forma ile hazırlık maçına çıkmak bile çok büyük bir gurur. Galatasaray'ın transfer gündemine sürpriz bir isim girdi. Spor toto süper lig ekiplerinden kasımpaşa'da forma giyen aytaç kara galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarına yanıt. Cimbom, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile her konuda anlaşma varırken. Sarı kırmızılı kulüp kasımpaşa'dan ayrılan kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı tercih ettiği ifade edildi.

Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Transferde teknik direktör fatih terim'in talimatlarına göre hareket eden cimbom'da gündemin 1 numaralı ismi aytaç kara oldu. Süper lig'de kasımpaşa forması giyen aytaç kara, sezon başından bu yana adı galatasaray ile anılan sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan aytaç kara, sosyal medyada gündem. Devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. .yeni malatyaspor, bursaspor ve son olarak kasımpaşa forması giyen aytaç kara, galatasaray ile anlaştı! Orta sahada forma giyen aytaç kara, geride kalan sezonda bursaspor formasıyla 32 maçta 6 gol atıp, 2. Aytaç kara'ya beşiktaş ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı tercih ettiği ifade edildi. 2 gol, 2 asist kaydetti. Başakşehir maçında kırmızı kart gören aytaç kara'nın devre arasına kadar forma giymesi beklenmiyor. Bursaspor forması giyen 25 yaşındaki aytaç kara, bonservis sorununu çözerse sarı kırmızılı kulübe imza atabilir. Ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı tercih ettiği ifade edildi. Kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı. Cimbom, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile her konuda anlaşma varırken.

Galatasaray kaliteli yerli oyuncuları da yakından takip ediyor. Sarı kırmızılıların bu noktada ilk hedefi ise kasımpaşa forması giyen aytaç kara… Aytaç kara'nın galatasaray'da 35 numaralı formayı giymesi bekleniyor. Galatasaray, kasımpaşa forması giyen aytaç kara ile anlaştı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren galatasaray önümüzdeki sezonun ilk transferini yaptı.

Aytaç Kara, Galatasaray ile anlaştı
Aytaç Kara, Galatasaray ile anlaştı from img.acunn.com
Galatasaray'ın devre arasında daha çok yerli oyuncu takviyesi yapmayı düşündüğü belirtildi. Aytaç kara 2024'e kadar galatasaray'da. Maç sonunda galatasaray televizyonu'na değerlendirmelerde bulunan aytaç kara, bu forma ile hazırlık maçına çıkmak bile çok büyük bir gurur. Bonservisini alabilirse bu dönem alamazsa sezon sonunda galatasaray forması giyecek. Yeni sezonda orta sahaya yerli futbolcu takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Bursaspor forması giyen 25 yaşındaki aytaç kara, bonservis sorununu çözerse sarı kırmızılı kulübe imza atabilir.

Sarı kırmızılı kulüp kasımpaşa'dan ayrılan kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray kulübü, yeni sezon öncesi ilk transferi alpaslan öztürk'ün ardından aytaç kara'yı da resmen kadrosuna kattı. Alpaslan öztürk, türkiye kariyerinde kasımpaşa, eskişehirspor, elazığspor ve göztepe takımlarında forma giydi. Galatasaray, son 2 sezondur kasımpaşa forması giyen aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Galatasaray 'ın yeni sezondaki ilk transferi aytaç kara olacak gibi görünüyor. Bu sezon 11 maçta forma giyen kara; .bursaspor ve son olarak kasımpaşa forması giyen aytaç kara, galatasaray ile anlaşmaya vardı. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Aytaç kara'nın galatasaray'da 35 numaralı formayı giymesi bekleniyor. 2 gol, 2 asist kaydetti. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren galatasaray önümüzdeki sezonun ilk transferini yaptı. Sarı kırmızılı ekipte yeni transfer aytaç kara, ilk maçında iki gol atma başarısı gösterdi. Devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren galatasaray önümüzdeki sezonun ilk transferini yaptı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook